Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Uitzendbureau Kinderopvang

Personeel voor een kinderopvang nodig? XL Kinderopvang Uitzendbureau heeft altijd personeel beschikbaar.

» Uitzendbureau Kinderopvang
» Wie zijn wij?
» Kinderopvangpersoneel nodig?
» Werkwijze
» Vacatures
» Offerte aanvragen
» Contact aanvragen
» Partners

Wij zijn actief in geheel Nederland. Van groepsleiders tot aan pedagogisch medewerkers. Vraag vrijblijvend online een offerte aan.

Werkwijze XL Kinderopvang Uitzendbureau

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte aan het soort en aantal kinderopvang medewerkers vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen.

Personeel kinderopvang

Om als XL Kinderopvang Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met geprepareerde pools met kinderopvangpersoneel. Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, uitstraling, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij ons kinderopvangpersoneel centraal.

Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficiënt schakelen. Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van onze medewerkers. Natuurlijk representatief, uitstraling en goede communicatieve vaardigheden.

Begeleiding

Desgewenst stellen wij een projectcoördinator aan die tijdens de werkzaamheden het aanspreekpunt is voor de organisatie.

Instructie

Vooraf worden onze medewerkers aan de hand van een in overleg samengestelde informatiebrief op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en richtlijnen. Onze medewerkers zijn hierdoor sneller ingewerkt en dus sneller (volledig) inzetbaar!

Facturatie

XL Kinderopvang Uitzendbureau neemt al het werk uit handen. Uw organisatie zorgt voor een (ondertekende) urenregistratie en wij doen de rest!