Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Uitzendbureau Kinderopvang

Personeel voor een kinderopvang nodig? XL Kinderopvang Uitzendbureau heeft altijd personeel beschikbaar.

» Uitzendbureau Kinderopvang
» Wie zijn wij?
» Kinderopvangpersoneel nodig?
» Werkwijze
» Vacatures
» Offerte aanvragen
» Contact aanvragen
» Partners

Wij zijn actief in geheel Nederland. Van groepsleiders tot aan pedagogisch medewerkers. Vraag vrijblijvend online een offerte aan.

 

Kinderopvangpersoneel nodig?

Iedere organisatie en iedere kinderopvangfunctie is anders en dus uniek. XL biedt altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft, vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

Als aanbieder van een kinderopvang  bent u natuurlijk opzoek naar personeel die kinderen optimaal kunnen vermaken, verzorgen of op een andere manier van dienst kunnen zijn. XL Kinderopvang Uitzendbureau levert gekwalificeerd opvangpersoneel voor diverse werkzaamheden waarbij kinderen betrokken zijn.

Uitgebreide pool met gekwalificeerde medewerkers

Om als Kinderopvang Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met een geprepareerde pool van gekwalificeerde medewerkers. Dankzij lage overheadkosten kunnen onze medewerkers tegen zeer concurrerende tarieven aangeboden worden. Een standaard laag tarief dus! Bij grootschalige projecten geven wij extra korting over alle ingeleende uren.

Wij verzorgen o.a.:

- Groepsleiders;
- Kleuterleiders, 
- Pedagogisch medewerkers
- Nannies
- Activiteitenbegeleiders

Wij verzorgen de gehele werving & selectie en stellen op basis van no cure, no pay, de beste kandidaten aan u voor. Wij informeren de medewerkers vervolgens over uw bedrijf, het evenement, huisregels en 'plannen' de kandidaat op het gewenste moment(en) in en nemen de gehele loonadministratie uit handen. Lees verder over onze werkwijze.

Vrijblijvende offerte?

Vraag online een offerte aan of bel 020-7073939 voor advies op maat.