Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Uitzendbureau Kinderopvang

Personeel voor een kinderopvang nodig? XL Kinderopvang Uitzendbureau heeft altijd personeel beschikbaar.

» Uitzendbureau Kinderopvang
» Wie zijn wij?
» Kinderopvangpersoneel nodig?
» Werkwijze
» Vacatures
» Offerte aanvragen
» Contact aanvragen
» Partners

Wij zijn actief in geheel Nederland. Van groepsleiders tot aan pedagogisch medewerkers. Vraag vrijblijvend online een offerte aan.

 

Wie zijn wij? XL Kinderopvang Uitzendbureau

XL Kinderopvang Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel voor al uw personeelsproblemen in de kinderopvang. Van een dag(deel) tot enkelen weken. Voor korte, eenmalige opdrachten tot structurele instroom. Van groepleiders tot aan activiteitenbegeleiders.

Het aangaan van een duurzame relatie staat bij XL voorop. Niet eenmalig, we gaan liever een langdurige relatie aan zodat wij tijd hebben om uw en uw bedrijf te leren kennen! Het aangaan van een langdurige relatie is van essentieel belang om de samenwerking soepel te laten verlopen en de juiste kandidaten te selecteren.  

XL Kinderopvang Uitzendbureau is onderdeel van XL Studenten Uitzendbureau, het uitzendbureau voor hoogopgeleide studenten en starters met een bestand van meer dan 70.000 kandidaten in geheel Nederland. Via XL Studenten Uitzendbureau selecteren wij het beste personeel voor de kinderopvang.

Pool  met kinderopvangmedewerkers

Wij beheren een pool met  ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in de juiste kleding en voorwaarden kunnen inzetten.

Dekking

XL Kinderopvang Uitzendbureau is actief in de geheel Nederland en werkt vanuit verschillende vestigingen.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief, eerlijk en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte van het aantal medewerkers voor de werkzaamheden vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Lees hier meer over de werkwijze van XL Kinderopvang uitzendbureau.